Winkelbeveiliging

Helaas komt winkeldiefstal nog altijd vaak voor. Het is dan ook erg lastig voor de winkelhouders en werknemers in de winkels om alles met eigen ogen in de gaten te houden. Een goede winkelbeveiliging zorgt dat winkeldieven in hun kraag kunnen worden gevat. Dat is echter niet alles, want het heeft voornamelijk een diefstalpreventieve werking. Een goede winkelbeveiliging kan op verschillende manieren tot stand worden gebracht. Wat uw wensen ook zijn op dit gebied, Guardian Security Nederland is de vakkundige en professionele partner waarnaar u op zoek bent.

Welke vorm van winkelbeveiliging?

In veel winkels hangen wel camera’s, wat een preventieve werking kan hebben. Als u als winkelhouder pas de videobeelden raadpleegt nadat een diefstal is gepleegd, dan heeft u er meestal maar weinig aan. Er zijn dan ook mogelijkheden voor andere vormen van winkelbeveiliging. Is de winkel gesloten, dan wilt u natuurlijk inbraakbeveiliging hebben. Ook een goede alarminstallatie en alarmopvolging dragen bij aan een goede beveiliging.

Zoals gezegd, worden er erg veel diefstallen gepleegd in winkels. Vaak hebben winkelhouders te weinig oog om deze dieven in de kraag te vatten. Wilt u hiervoor een professionele beveiliger inschakelen, dan is dat misschien wel de beste vorm van winkelbeveiliging. Is uw winkel gevestigd in een winkelcentrum, dan kunt u mogelijk kiezen voor een gezamenlijke winkelsurveillance. De beveiligers van Guardian Security Nederland  houden dan continu een oogje in het zeil in de winkels en in het winkelcentrum.

Winkelbeveiliging nodig?

  • Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via de e-mail: info@guardiansecuritynederland.nl of via telefoonnummer: 06-2554 7791                                                  
  • Na ontvangst van uw bericht zullen wij spoedig contact met u opnemen.