Objectbeveiliging

Presentatie1foto

In sommige sectoren is het van belang dat er tijdens openingstijden permanente bewaking aanwezig is. Dit kan beveiliging in diverse vormen zijn, zoals; receptiediensten waarbij bezoekers worden geregistreerd.Maar ook voor het ingrijpen bij calamiteiten en ongevallen, voor controlerondes en brandwachten. Met deze diensten probeert Guardian Security Nederland de veiligheid van uw personeel te garanderen. Onze medewerkers zijn geschoold in het professioneel ingrijpen bij onregelmatigheden, maar ook in hospitality.

Bij het inschakelen van objectbeveiliging kunt u dan ook beveiligers verwachten die weten hoe ze moeten omgaan met mensen.Door uw klanten vriendelijk te begroeten, maar tegelijkertijd op de achtergrond waakzaam te zijn, wil Guardian Security Nederland gastvrijheid en veiligheid uitstralen.   Behalve dat we (tijdelijk) permanent aanwezig zijn op de werkvloer, kunnen we ook controlerondes uitvoeren aan het begin of aan het eind van de werkdag. Zo kunnen we checken of alle deuren en/of ramen zijn gesloten, en onze mobiele surveillance kan uw personeel bijstaan bij het afsluiten of openen. Objectbeveiliging kan bij Guardian Security Nederland op diverse manieren, net wat het beste past bij uw situatie. Samen komen we tot een voorstel op maat!

Objectbeveiliging – receptiediensten

Laat bij uw klanten een goede eerste indruk achter door uw receptie permanent te bezetten met onze gastvrije beveiligingsmedewerkers. Dit valt onder de receptiediensten van objectbeveiliging. Onze medewerkers zijn geschoold in hospitality, receptiewerkzaamheden en natuurlijk in het bewaren van de algemene veiligheid. Dit uit zich niet alleen in het oogje in het zeil houden van de klanten en de werkvloer, veel werknemers ervaren het als prettig dat er iemand is waarbij ze kunnen aankloppen bij onvoorspelbare situaties. Alle medewerkers van Guardian Security Nederland zijn bijvoorbeeld in het bezit van een EHBO /BHV diploma en zijn opgeleid om snel en adequaat te handelen. Daarnaast kunnen ze receptietaken overnemen en uw klanten vriendelijk verwelkomen. Receptiediensten van objectbeveiliging is daarom een klantvriendelijke aanvulling op uw bedrijf of zorginstelling!

Objectbeveiliging nodig:

  • Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via de e-mail: info@guardiansecuritynederland.nl of via telefoonnummer: 06-2554 7791                                                  
  • Na ontvangst van uw bericht zullen wij spoedig contact met u opnemen.