Mobiele Surveillance/Collectieve Surveillance

U gaat met een goed gevoel naar huis als u weet dat de mobiele surveillance van Guardian Security Nederland  een oogje in het zeil houdt. Zeven dagen per week en 24 uur per dag rijdt onze beveiliging langs bij uw bedrijf om snel ter plaatse te kunnen zijn wanneer er een alarm afgaat en om andere onregelmatigheden te signaleren en op te lossen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit een brand- en sluitronde waarbij de surveillant ervoor zorgt dat het gebouw juist en veilig wordt afgesloten en dat iedereen het pand heeft verlaten. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van onze beveiliging voor een preventieve werking zodat onbevoegden aan uw pand voorbij gaan.

De controlerondes worden dag en nacht uitgevoerd, net wat u van ons beveiligingsbedrijf verwacht. Samen komen wij tot een passend plan om uw bedrijf optimaal te beveiligen voor een goede prijs. Door de mobiele surveillance aan Guardian Security Nederland  uit te besteden, bespaart u zich een hoop zorgen. Doordat wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week rondrijden met duidelijk herkenbare beveiligingswagens zijn wij snel ter plekke wanneer er zich een onverwachte situatie voordoet. Dit kan een inbraak, vandalisme of een brand zijn. Onze medewerkers schakelen dan direct de politie in en regelen alles wat bij calamiteiten komt kijken. Moet een raam worden afgetimmerd? Dan zorgen wij ervoor dat dat zo snel mogelijk wordt geregeld. Moeten de sloten vervangen worden? Dan staat de slotenmaker dezelfde dag nog voor de deur.

Mobiele surveillance

Bent u op zoek naar mobiele surveillance in u woonplaats ? Dan bent u aan het juiste adres bij Guardian Security Nederland . Ons werkgebied is in zowel de stad als wel in de dorpen .  Onze ervaren beveiligers kennen de omgeving goed, waardoor onregelmatigheden snel worden gesignaleerd. Bij ons berdrijf staat ontzorgen centraal. De mobiele surveillance heeft een preventieve werking zodat de kans op onbevoegden wordt verkleind. En bij calamiteiten nemen wij het werk u uit handen, zodat u en uw werknemers zonder problemen weer aan het werk kunnen. Heeft u vragen? Wilt u weten of mobiele surveillance iets voor u is, of dat alarmopvolging uw voorkeur heeft? Neem gerust contact op!

auto

 Mobiele Surveillance/Collectieve Surveillance nodig:

  • Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via de e-mail: info@guardiansecuritynederland.nl of via telefoonnummer: 06-2554 7791                                                  
  • Na ontvangst van uw bericht zullen wij spoedig contact met u opnemen.