Evenementenbeveiliging

Bij beurzen, evenementen, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden en dergelijke is er vaak een grote behoefte aan verhoogde veiligheid en bewaking. Ook daar bieden de diensten van Guardian Security Nederland een oplossing.

evenementenbeveiliging

Als u een evenement organiseert, wilt u dat dit niet ten koste gaat van de gastvrijheid. U wilt dat uw gasten zich veilig voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement.

Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen. En waar we goed in zijn. Bij ieder evenement, op ieder moment.

 Evenementenbeveiliging

Onze evenementenbeveiligers / concertbeveiligers hebben, ruime ervaring in het beveiligen van evenementen. De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. Daarom praten we graag met u over het programma, het profiel van de bezoekers, de locatie en andere zaken. Op basis daarvan stellen we vast hoeveel mensen nodig zijn. Om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement in voldoende mate te garanderen.

evenementen beveiliging

Evenementenbeveiliging nodig?

  • Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via de e-mail: info@guardiansecuritynederland.nl of via telefoonnummer: 06-2554 7791                                                  
  • Na ontvangst van uw bericht zullen wij spoedig contact met u opnemen.