Ad- Hoc Beveiliging

Een inbraak, een ramkraak, een brand of een calamiteit: het komt altijd onverwacht. Nadat de hulpdiensten vertrokken zijn blijft u – vaak letterlijk – met de schade zitten. Het Ad-Hoc Beveiligingsteam van Guardian Security Nederland is snel ter plaatse. Voor het afzetten, beveiligen en bewaken van uw pand of bedrijfsterrein. Het op afstand houden van publiek en pers en het bewaken van goederen. Daarmee speelt het Ad-Hoc Beveiligingsteam een essentiële rol in uw crisismanagement.

 

 


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij incidenten of calamiteiten kunt u alle hulp gebruiken om de gevolgen te beperken. Als de hulpdiensten vertrekken staat het Ad-Hoc Beveiligingsteam van Guardian Security Nederland voor u klaar. Om de beveiliging en bewaking van uw eigendom over te nemen. Na een inbraak, ramkraak, brand of ander incident zijn panden terreinen en goederen kwetsbaar. Dit is een makkelijke prooi voor criminelen. Extra bewaking is dan vaak noodzakelijk en daarom biedt het Ad-Hoc Beveiligingsteam van Guardian Security Nederland u de professionele ondersteuning. Deze ondersteuning heeft u nodig om extra risico’s te beheersen en wij helpen  graag bij het normaliseren van de situatie. U kunt zich dan richten op het herstellen van de schade. En het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf of organisatie. En wij nemen de andere zaken uit handen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 


 

Ad-hoc Beveiliging nodig?

  • Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via de e-mail: info@guardiansecuritynederland.nl of via telefoonnummer: 06-2554 7791                                                                    Na ontvangst van uw bericht zullen wij spoedig contact met u opnemen.